Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-pack iPhone 11 Pro Skärmskydd Härdat Glas

  • 39 kr
I lager

Skydda din värdefulla iPhone 11 Pro med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd. Tillverkat av högkvalitativt härdat glas för att ge ultimat skydd mot repor, stötar och sprickor, är dessa skärmskydd perfekta för att behålla din enhets skärm i nyskick under lång tid framöver. Den transparenta designen bevarar skärmens originalkänsla och ger en klar och skarp visning utan att påverka pekfunktionaliteten.

Varje skärmskydd är enkelt att applicera och sitter perfekt på din iPhone 11 Pro, vilket ger full täckning och skydd för hela skärmen utan att kompromissa med skärmkvaliteten eller pekfunktionen. Den ultratunna konstruktionen gör att skärmskydden smälter in sömlöst med din enhet och ger ett osynligt skyddslager som inte påverkar enhetens estetik eller användarupplevelse.

Med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd till iPhone 11 Pro får du inte bara ett, utan två skärmskydd till ett lågt pris. Detta ger dig extra trygghet och flexibilitet, så att du kan byta ut skärmskyddet när det behövs eller ha en reservskärm redo om olyckan är framme. Ge din iPhone 11 Pro det skydd den förtjänar med vårt prisvärda 2-pack av härdat glas skärmskydd och njut av en lugnare och mer säker användarupplevelse.