Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-pack iPhone 11 Pro Härdat glas Hel Täckande Skärmskydd

  • 69 kr
I lager

Skydda din iPhone 11 Pro från skador och repor med vårt 2-pack av heltäckande härdat glas skärmskydd. Dessa skärmskydd är designade för att täcka hela skärmen och ger ett effektivt skydd mot repor, smuts och stötar. Med högkvalitativt härdat glas ger de en klar och skarp skärmbild samtidigt som de ger en stark och pålitlig skyddsbarriär för din enhet.

Våra härdat glas skärmskydd är enkla att applicera och ger en perfekt passform till din iPhone 11 Pro. Den transparenta designen gör att skärmskydden smälter smidigt in med din enhet utan att påverka dess estetik. Dessutom är de utformade för att bevara skärmens känslighet och touch-respons, vilket ger dig en bekväm och smidig användarupplevelse.

Med vårt 2-pack av heltäckande härdat glas skärmskydd får du dubbel säkerhet till ett överkomligt pris. Med två skärmskydd i varje förpackning har du en extra skyddslager till hands om det behövs. Skydda din iPhone 11 Pro på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt med våra heltäckande härdat glas skärmskydd.

Ge din iPhone 11 Pro det skydd den förtjänar och beställ vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd idag. Med ett lågt pris och hög kvalitet är det ett smart val för alla iPhone-användare.