Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Styrskärm Xiaomi Pro2/1S/Essential – M365 Pro

  • 249 kr
I lager

Behöver du en ny styrskärm till din Xiaomi M365 Pro scooter? Då har du kommit rätt! Vår styrskärm är en perfekt reservdel för att ersätta den befintliga skärmen på din scooter. Med dess kompatibilitet med Xiaomi Pro2/1S/Essential-modellerna kommer den säkerställa en smidig och effektiv användning av din scooter.

Pålitlig reservdel

Vår styrskärm är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Den är utformad för att passa perfekt och ersätta den befintliga skärmen utan problem. Med denna reservdel kan du vara säker på att din scooter fungerar som den ska.

Enkel installation

Installationen av vår styrskärm är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller kunskaper. Följ bara de medföljande instruktionerna för att snabbt och enkelt montera den på din Xiaomi M365 Pro scooter. På så sätt kan du snabbt återgå till att njuta av din åktur utan avbrott.

Höj kvaliteten på din åktur

Med vår styrskärm till Xiaomi M365 Pro kan du förbättra kvaliteten och funktionaliteten på din scooter. Oavsett om du behöver byta ut en trasig skärm eller helt enkelt uppgradera din befintliga skärm, är vår produkt det perfekta valet för att säkerställa en smidig och säker körupplevelse.

Ge din Xiaomi M365 Pro scooter en uppgradering med vår högkvalitativa styrskärm. Beställ nu och njut av en förbättrad körupplevelse varje gång du ger dig ut på vägarna!

Passar till:
Xiaomi/Mijia M365 Pro elscooter
Xiaomi Mi Essential elscooter
Xiaomi Mi 1S elscooter
Xiaomi Mi Pro 2 elscooter

Detta ingår:
1x Styrskärm till Xiaomi med monterat Kablage
1x Plastcover övre
1x Plastcover nedre