Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 11 Pro Matt Svart Skal

  • 39 kr
I lager

Skydda din iPhone 11 Pro med stil med vårt matt svarta skal som kombinerar elegans med praktiskt skydd. Tillverkat av högkvalitativt material och utformat för att vara extra stöttåligt, ger detta skal ett pålitligt skydd mot stötar, repor och andra dagliga skador. Med en enkel och smidig installation är det här skalet det perfekta valet för alla som vill skydda sin enhet utan att kompromissa med designen.

Det matt svarta skalet är utformat för att passa perfekt till din iPhone 11 Pro och ger en slank och smidig profil samtidigt som den ger maximalt skydd. Med precisionsutskärningar för alla portar och knappar behåller du full funktionalitet utan att behöva ta bort skalet. Oavsett om du är ute efter ett skydd mot vardagliga stötar eller mer extrema förhållanden, så ger detta skal den ultimata säkerheten till ett överkomligt pris.

Ge din iPhone 11 Pro det skydd den behöver med vårt extra stöttåliga matt svarta skal. Med en kombination av stil, hållbarhet och lågt pris är detta skalet det perfekta valet för alla iPhone-användare. Beställ ditt skal idag och ge din enhet det skydd den förtjänar.